Sivut

30. elokuuta 2015

Kuvia viikon varrelta

Huomenna pennut täyttävät neljä viikkoa! Kuukausi on vierähtänyt nopeasti näiden kanssa. Nyt voi sanoa, että meno ja melske on jo melko erilaista kun viikko sitten. Kaikki ovat saaneet kunnolla jalat alleen. Käsiä ja varpaita yritetään näykkiä ja jokaiseen asiaan pitää tarrata vasta puhjenneet naskalihampaat. Mutta on nämä silti niin ihania pieniä sotkuisia palleroita. Ensimmäiset lisäruoka maistijaiset pennut saivat viime tiistaina jauhelihalla. Tällä hetkellä syödään jo turvotettua nappulaa sekaisin jauhelihan ja piimän kanssa pienissä annoksissa.

Tyttö 1 varustettuna pienellä valkoisella hännänpäällään on oikea ahmatti ruoan suhteen. Pienin napero varustettuna oikein huumorintajuisella persoonalla. Terhakka pentu, joka aina paikalla. Jokainen on sulaa vahaa, kun näkee tämän pennut neitimäiset töppöaskeleet.

Tyttö 2, porukan räyhääjä ja riiviö. Aina muita komentamassa, Taigankin meinaa pistää kuriin. Tämä pentu on sellainen älä koske muhun tai syön sut, sylissä rauhoittuu ja osaa olla välillä ihan nätistikin. Mutta selvästi tällä hetkellä porukan boss.

Poika, on oikea hurmuri aina vastassa iloisesti häntä +koko peppu heiluen. Ehdottomasti tällä hetkellä rauhallisin pentu. Nukahtaa mihin vaan ja milloin vaan. Tämä pistää jo kyllä kunnolla vastaan tyttö 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti