Sivut

8. syyskuuta 2015

5-viikkoiset

Kuvia 5 viikkoisista, jotka vipeltävät niin kovaa vauhtia ettei perässä meinaa pysyä. Pennut menee eläinlääkärin tarkastukseen ja sirutukseen tällä viikolla. Nimetkin on nyt keksitty, Taiga-Tuisku teemalla jatketaan eli pennut on alkavat T-kirjaimella.

1. tyttö saa  nimekseen Taikaharjun Tuittu, Tuittu nimeen olen aina ollut aivan ihastunut ja ykköstyttö kuvastaa ilmeeltään nimeä oikein oivasti. Varsinkin väsyneenä, kun pää kallistuu alas ja silmäkulmat ovat rytyssä ei tule muuta sanaa mieleen kuin tuittu.

2. tyttö alias Taikaharjun Tirrikka,  kuvastaa tätä riiviötä oikein hyvin, enää ei pura ärripurri kohtauksiaan kaksijalkaisiin ja on oikea hännänhuiskuttaja mutta sisarukset saa vieläkin kyytiä. Jo pari viikkoisesta aloin kutsumaan tätä tyttöä Tirrikka nimellä, joten valinta oli selvä.

Poijasta tulee  Taikaharjun Touho. Osittain ei kuvaa tätä herraa yhtään, koska omaa hyvin rauhallisen velikulta luonteen. Ulkona on kuitenkin elementissään ja touhottaa menemään hurjalla vauhdilla rohkeana poitsuna, joten nimeksi valikoitui Touho.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti