Sivut

19. maaliskuuta 2016

Maaliskuun kuulumisia

Liikunnan täyteinen viikko takanapäin. Sunnuntaina meitä tuli moikkaamaan serkku valkkarikaksikon Hallan ja Kiken kanssa. Mentiin läheiselle montulle riehumaan ja koirilla oli oikein rattoisaa, vaikka tytöt välillä kahisivat keskenään melko lailla (nartut..). Taiga myös pitkästä aikaa lähti painileikkiin mukaan Kiken kanssa, se ei pentujen jälkee ole innostunut leikkimään kenenkään muun kuin ajokoirapojan kanssa. Oli kyllä ihana hankikanto, niin että kesti meitä kaksijalkaisiakin. 
     Keskiviikkona käytiin moikkaamassa toisen serkun huskyn pentua, voi juku mikä pikku riiviö. Taiga oli tosi varovainen pennun kanssa, vaikka toinen roikkui karvoissa ja hyppi silmille. Taigaa oikeastaan kiinnosti vaan rapsutukset ja Lumon makoisa luu.

Taigan silmät on rähminyt viimeisen kuukauden ajan reilusti. Vaihdoin kuivaruoan Brittiin reilu kuukausi sitten, joten luulen rähmimisesn johtuvan siitä. Onneksi ostin pelkän 3kg kokeilusäkin. Viikko sitten vaihdettiin takaisin J&V, joten saa nähdä loppuuko vuotaminen, toinen silmä on jo selvästi vähentänyt rähmimistään.

Huomenna vuorossa innolla odotettu keväterkkaripäivä Kotkassa. Huomisen sääennustekin näyttää oikein lupaavaa kelia tänne Etelä-Suomeen.

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ja muutenkin kivannäköinen blogi! Iloista pääsiäistä! 🐕🐣🐰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Hieman myöhäiset pääsiäiset sinnekkin!

      Poista